Microsoft офіційно підтвердила дизайн Xbox Series X. Тим не менш, ми все ще чекаємо офіційних ключових деталей цієї консолі. Що стосується Sony PS5, нам, можливо, доведеться почекати до 5 лютого, або 15 лютого, щоб якась офіційна інформація з'явилася в мережі.

В останньому звіті користувача Твіттера @Tidux йдеться про те, що останні комплекти розробника PS5 відсутні, і він перевершує новий Xbox в ключових областях. @Tidux відомий своїми досить точними відомостями про ігрові продукти.

Хоча обидві консолі будуть поставлятися з одним і тим же процесором, Xbox X Series отримає більш якісний графічний процесор. Тим не менш, PS5 поставляється з кращої і більш швидкої оперативної пам'яті, а також SSD з більшою ємністю. Схоже, консоль від Sony перевищить свого конкурента.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Нагадаємо, що компанія Toyota припиняє виробництво авто. Причиною цього рішення стало поширення коронавіруса, з-за якого поставки деталей

Як повідомляв Знай.uа компанія Alibaba запатентувала власний гнучкий смартфон. В теорії компанія може випустити цей девайс, тим самим заявивши про себе на ринку смартфонів.

Також Знай.uа повідомляв, що відомий антивірус злив дані мільйонів користувачів стороннім компаніям. Звичайно ж, мова йде про конфіденційної інформації користувачів.