Аналітик ланцюжка поставок Apple Ming-Chi-Го повідомляють, що Coronavirus являє собою загрозу для бізнесу Apple, так як більша частина його ланцюжка поставок базується в Китаї .

По-перше, він очікує, що поставки смартфонів у Китаї впадуть протягом цього року і, можливо, в майбутньому. Він пише:

“Постачання продуктів Apple, ймовірно, зіштовхнуться з ризиком зниження цін, тому що спалах коронавіруса може негативно вплинути на довіру споживачів до китайського та світового ринків”, - повідомив інсайдер.

Apple, Цензор
Apple, Цензор

Далі, з-за цієї нестачі робочої сили, Kuo очікує низьких постачання компонентів і пристроїв Apple. IPad Pro, iPhone SE 2 і Mac знаходяться під загрозою, а також інші гаджети, які Apple планувала впровадити в цьому році.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Toyota припиняє виробництво авто. Причиною цього рішення стало поширення коронавіруса, з-за якого поставки деталей

Як повідомляв Знай.uа компанія Alibaba запатентувала власний гнучкий смартфон. В теорії компанія може випустити цей девайс, тим самим заявивши про себе на ринку смартфонів.

Також Знай.uа повідомляв, що відомий антивірус злив дані мільйонів користувачів стороннім компаніям. Звичайно ж, мова йде про конфіденційної інформації користувачів.