З'явилася інформація, що всесвітньо відома південнокорейська компанія Samsung запатентувала новий смартфон Galaxy з оригінальним футуристичним дизайном і овальним екраном. Також не виключено й те, що флагман може отримати відразу три дисплея. Це підтверджує фото, яке додавалося у документі Відомства Сполучених Штатів Америки з патентів і товарних знаків. Про це повідомляє Техно 24.

Samsung показала новий смартфон

Так, мабуть, зверху і знизу розташовані два допоміжних дисплея, де планують встановити різні іконки додатків і органи управління. Слід зазначити, що їх також можна використовувати для регулювання гучності і управління відтворенням при перегляді відеороликів.

Однак, на цьому сюрпризи не закінчуються, адже вищезгадані дисплеї будуть незамінні в питанні контролю інших елементів запущеного додатка і в чому іншому. Це досить незвичайна розробка, але побачить світ в дії коли-небудь - поки невідомо.

Ідея нового смартфона, Техно 24

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нагадаємо, що Samsung Galaxy Z Flip стане другим кроком Samsung в сегменті складних смартфонів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Samsung вперше випустила ноутбук Galaxy Book S, який поставляється з 7-м процесором Snapdragon 8cx, 8 ГБ ОЗУ і додатковим диском на 256 ГБ і 512 ГБ.

Також "Знай.ua" писав, що Samsung опублікувала фінансовий звіт за 4 квартал 2019 року, в якому відзначається зниження прибутку.