З останніх двох днів серія Xiaomi Mi 10 була доступною для замовлення в Китаї через Xiaomi Mall JD.com. У компанії повідомили, що кількість попередніх замовлень вже перевищило показник у 1.5 разів. Схоже, цей смартфон точно буде користуватися величезною популярністю як на ринку Китаю, так і за його межами.

Xiaomi Mi 10, gizchina

Очікується, що в серію Xiaomi Mi 10 увійдуть два смартфона, такі як Mi 10 і Mi 10 Pro. У деяких повідомленнях стверджується, що може бути Xiaomi Mi 10 Explorer Edition, яка може мати прозору задню панель, але підтверджень цьому в мережі поки що не було. Перший офіційний плакат серії Mi 10 показує, що Mi 10 буде оснащений зігнутим дисплеєм з одним отвором для камери у верхньому лівому кутку. Просунутий Xiaomi Mi 10 Pro також буде мати аналогічний дисплей.

Xiaomi mi 10, gizchina

Нагадаємо, що експерти назвали 5 самих популярних браузерів для ПК. Не дивно, але серед лідерів не можна не помітити абсолютну перемогу Google Chrome.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск висміяв захист Facebook і WhatsApp. Схоже, злом смартфона голови Amazon став реальністю завдяки проломи в системах сервісів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення iOS 13 дозволить користувачам розблокувати свої авто без використання ключів. Для цього достатньо просто тримати з собою iPhone.