Випущений в 2015 році, OnePlus Power Bank сильно відрізнявся від своїх аналогів по дизайну. Він також мав маленьку витончену функцію, яка дозволяла вам перевіряти, скільки заряду ви залишили, просто струшуючи наджет. На жаль, OnePlus припинив виробництво зовнішніх акумуляторів, але незабаром це зміниться.

Зовнішні акумулятори змінювалися з роками з точки зору ємності, а також функцій, які вони пропонують. Тепер у нас є моделі, які підтримують бездротову зарядку, а також зарядку до 50 Вт.

OnePlus, gizchina

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Ми не знаємо, коли OnePlus оголосить про своє новому девайсі, але ми не здивуємося, якщо він буде запущений разом з серією OnePlus 8.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський Xiaomi Mi 10 представлять публіці вже 23 лютого, так що саме час обзавестися новим гаджетом. Правда, будуть смартфони доставлені покупцям під час - невідомо.

Як повідомляв Знай.uа хакери навчилися зламувати смартфони на Android за допомогою Bluetooth. Схоже, користувачі в небезпеці, і це стосується популярної версії Android. Настійно рекомендуємо оновитися до актуальної версії ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що OnePlus з'явиться в бюджетній модифікації, що дозволило компанії захопити нижній сегмент ринку.