З останніх декількох років OnePlus запускає свої флагманські телефони в другому кварталі року. Тим не менш, недавній звіт показав, що китайська фірма може запустити його вже в кінці наступного місяця. Ходять чутки, що в серію увійдуть три телефону, такі як OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 і OnePlus 8 Lite. Нова витік, яка демонструє рендеринг OnePlus 8 Pro поряд з деякими з його ключових специфікацій, також спливла.

OnePlus 7T
OnePlus 7T

Що стосується специфікацій, які з'явилися разом з рендерингом, OnePlus 8 Pro з Snapdragon 865 оснащений 6,5-дюймовим AMOLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц. Телефон поставляється з 8 ГБ оперативної пам'яті, і він може бути доступний на 128 ГБ і 256 ГБ на вибір. Акумулятор ємністю 4500 мАч з підтримкою швидкої зарядки 50 Вт.

OnePlus 7
OnePlus 7

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський Xiaomi Mi 10 представлять публіці вже 23 лютого, так що саме час обзавестися новим гаджетом. Правда, будуть смартфони доставлені покупцям під час - невідомо.

Як повідомляв Знай.uа хакери навчилися зламувати смартфони на Android за допомогою Bluetooth. Схоже, користувачі в небезпеці, і це стосується популярної версії Android. Настійно рекомендуємо оновитися до актуальної версії ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що OnePlus з'явиться в бюджетній модифікації, що дозволило компанії захопити нижній сегмент ринку.