Смартфон Samsung Galaxy S20 Series офіційно показали публіці.

Як ви можете здогадатися, це абсолютно новий клас флагманів Samsung, оскільки він намагається стати першим з надзвичайно преміального асортименту смартфонів, який ми неодмінно побачимо в найближчі місяці. Його основна функція фокусується на можливості камери - з вражаючим 108-мегапіксельним сенсором, який здатний здивувати навіть найвибагливіших користувачів.

Камера телефону може знімати відео 8K з оптичною стабілізацією зображення (OIS) і діафрагмою f / 1.8, використовуючи технологію Samsung Super Steady 2.0 для “зйомки на професійному рівні”, як південнокорейці згадали під час презентації. Однією з найбільш багатообіцяючих функцій, однак, є камера з 48-мегапіксельним зумом з перископом і OIS, яка підтримує групування пікселів 4 в 1 для 12-мегапіксельних знімків, здатну забезпечити чисте 10-кратне гібридне оптичне збільшення і до 100-кратного збільшення з суперразрешеніем. Є також надширококутна камера 12 Мп з датчиком DepthVision, що дозволяє Galaxy S20 Ultra використовувати нову функцію Single Take. Якщо цей параметр увімкнено, пристрій знімає фотографії зі всіх об'єктивів одночасно, і вбудований AI SoC вибере найкращий з них.

Передня камера отримала 40-мегапіксельний об'єктив, що дозволяє робити селфи на абсолютно новому рівні.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Samsung Galaxy S20 Ultra, gizchina

Як випливає з назви, Galaxy S20 Ultra має великі розміри, і це означає, що він буде мати найбільшу батарею з серії Galaxy S20. Так, це правда, так як пристрій поставляється з повною підтримкою 5G і батареєю на 5000 маг.

Galaxy S20 Ultra поставляється з величезним 6,9-дюймовим динамічним AMOLED-дисплеєм, сертифікацією HDR10 +, частотою оновлення 120 Гц і найбільш прийнятним роздільною здатністю 1440 пікселів і, звичайно ж, сенсором відбитків пальців в дисплеї. Все це упаковано в корпус розміром 166,9 x 76,0 x 8,8 мм, відрізняється металевої та скляної конструкцією преміум-класу.

Процесор Exynos 990 присутній під капотом, в той час як пристрої на деяких ринках будуть оснащені чіпсетом Snapdragon 865, як зазвичай. Оскільки це модель преміум-класу, Ultra може використовувати переваги найпотужніших конфігурацій пам'яті сімейства: є варіанти з 12 ГБ і 16 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті, а також пристрої, оснащені 128 ГБ та 512 ГБ пам'яті з можливістю збільшення до 1 ТБ.

За словами корейської компанії, їх бегемот буде доступний для попереднього замовлення, починаючи з сьогоднішнього дня, з дуже дорогим цінником:

€ 1349 за конфігурацію 12 ГБ + 128 ГБ

€ 1549 за варіант з 16 ГБ + 512 ГБ пам'яті

Нагадаємо, що у Tesla з'явиться справжній конкурент, адже компанія Nikola представить свою версію пікапа на електродвигуні. Правда, новинка з'явиться на публіці вже в 2021 році, так що доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили характеристики флагманського OnePlus 8 Pro, який зможе затьмарити навіть топового смартфона від Samsung і Apple. Правда, ціна буде відповідною.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony відмовилася від участі у заході MWC 2020, через спалах смертоносного вірусу на території Китаю. Проте, компанія планує провести онлайн-презентацію своїх гаджетів.