Конфіденційність є основною проблемою в цю цифрову епоху. Тепер можна розмістити шпигунську камеру в готельному номері або навіть в громадському туалеті і ділитися ню або особистим контентом людей, які відвідують це місце. Це зробило важливим сканування інших номерів в готельному номері на наявність прихованих камер. Компанія Xiaomi випустила багатофункціональний інфрачервоний детектор Smoovie.

Smoovie Multifunctional Infrared Camera Detector, gizchina

Багатофункціональний інфрачервоний детектор Smoovie поставляється з вбудованою мікросхемою тривимірного датчика вібрації. Датчик дуже чутливий, тому його можна використовувати як пристрій, що захищає від крадіжки і втрати. У цьому випадку вам просто потрібно прикріпити його до цінного майна, і воно вібрує і подає сигнал тривоги, щоб ефективно запобігти втрату предметів.

Інфрачервоний детектор оснащений літієвою батареєю 230 маг і підтримує зарядку через USB, що усуває необхідність частої заміни батареї. Батарея також довговічна, так як її можна використовувати безперервно протягом 24 годин від однієї зарядки в режимі детектора камери. Якщо пристрій переведено в режим тривоги, його можна використовувати безперервно протягом 72 годин.

Smoovie Multifunctional Infrared Camera Detector, gizchina

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Він також дуже простий у використанні, давайте спочатку поговоримо про функції інфрачервоного сканування. Першим ділом увімкніть бічній вимикач живлення. Другий крок - коротке натискання функціональної клавіші, щоб увійти в режим інфрачервоного сканування. На третьому кроці можна коротко натиснути функціональну клавішу, щоб налаштувати частоту мигання червоного індикатора або вимкнути. Камера допоможе виявити приховані камери в готелі або будинку.

За новинку попросять близько 14 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Нагадаємо, що у Tesla з'явиться справжній конкурент, адже компанія Nikola представить свою версію пікапа на електродвигуні. Правда, новинка з'явиться на публіці вже в 2021 році, так що доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили характеристики флагманського OnePlus 8 Pro, який зможе затьмарити навіть топового смартфона від Samsung і Apple. Правда, ціна буде відповідною.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony відмовилася від участі у заході MWC 2020, через спалах смертоносного вірусу на території Китаю. Проте, компанія планує провести онлайн-презентацію своїх гаджетів.