На тлі припинення підтримки Windows 7 багато команди розробників стали пропонувати свою альтернативу. І ось творці Linux Lite вирішили розіграти всіх. Вони запустили сайт, який, схоже, вийшов прямо з епохи Web 1.0. Але куди цікавіше, що на ньому представлена операційна система, яка називається Windows 12 Lite. Звичайно, Microsoft вона не має ніякого відношення, але працює як раз на базі Windows 10, і є її більш легкою версією.

Windows 12, gizchina

Само собою, це просто дистрибутив Linux з оформленням “під десятку”. Однак сама ідея виглядає досить незвичайним.

Звичайно, серйозно до такої задумом ставитися не варто, але от задумка цікава. Можливо, це підштовхне Microsoft випустити власну ОС, яка стане заміною вже застарілої Windows 10 з нескінченними проблемами.

Windows 10
Windows 10

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Нагадаємо, що у Tesla з'явиться справжній конкурент, адже компанія Nikola представить свою версію пікапа на електродвигуні. Правда, новинка з'явиться на публіці вже в 2021 році, так що доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили характеристики флагманського OnePlus 8 Pro, який зможе затьмарити навіть топового смартфона від Samsung і Apple. Правда, ціна буде відповідною.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony відмовилася від участі у заході MWC 2020, через спалах смертоносного вірусу на території Китаю. Проте, компанія планує провести онлайн-презентацію своїх гаджетів.