Недавнє дослідження Juniper Research про “безконтактних платежах” показало, що використання цієї технології буде розвиватися і далі. Відзначається, що Apple найбільше виграє від этотенденции. Згідно дослідному звіту, до 2024 році глобальні транзакції Apple Pay Apple досягнутий 686 мільярдів доларів. Це буде становити 52% ринку. Це в основному пов'язано із зростанням попиту на безконтактні платежі і збільшенням кількості активних пристроїв Apple Pay.

iPhone SE 2
iPhone SE 2

У дослідженні розглядаються всі форми безконтактних транзакцій, включаючи платежі за картками і OEM-платежі. OEM-платежів зазвичай покривають платіжні системи небанківських компаній, таких як Apple Pay, Google Pay і Samsung Pay.

iPhone 11
iPhone 11

В цілому, дослідження показує, що до 2024 року світовий ринок безконтактних платежів зросте з нинішніх 2 трлн доларів до майже 6 трлн доларів. Більшість з них буде здійснюватися через безконтактні карти, а платіжні транзакції OEM будуть становити близько 22%. Це розміру ринку дозволить досягти 1,32 трильйона доларів, з яких Apple Pay повинна складати більше половини.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила порадувати геймерів, випустивши наворочений роутер. Сам девайс здатний передавати дані з рекордною швидкістю, що дозволить збільшити комфорт при використання мережі з будь-якого пристрою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi випустила відразу кілька бюджетних зовнішніх акумуляторів. Вони відрізняються за обсягом і швидкості зарядки, але цінник в 15 доларів точно порадує користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі Windows 7 зіткнулися з новою проблемою. Після оновлення ОС перестала працювати плавно без перебоїв, а більшість юзерів просто не можуть вимкнути комп'ютер.