Сьогодні Xiaomi Youpin випустила безконтактний інфрачервоний термометр Barcon. Він вимірює температуру за одну секунду. Ціна 169 юанів (24 долари). Доставка розпочнеться 26 лютого.

При використанні просто наведіть на центр лоба на дистанції менше 5 см і злегка натисніть кнопку, щоб виміряти температуру протягом однієї секунди.

Його вбудована високоточна термобатарея Хайман з Німеччини дозволяє вимірювати температуру тіла шляхом точного визначення інфрачервоного випромінювання, що випускається з поверхні тіла людини. Він може збирати сотні даних вимірювань кожну секунду. Дані обробляються з допомогою професійних алгоритмів для забезпечення точного вимірювання температури. В діапазоні 35 ℃ -42 the похибка становить не більше 0,2 ℃.

Термоментр Xiaomi, gizchina

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила порадувати геймерів, випустивши наворочений роутер. Сам девайс здатний передавати дані з рекордною швидкістю, що дозволить збільшити комфорт при використання мережі з будь-якого пристрою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi випустила відразу кілька бюджетних зовнішніх акумуляторів. Вони відрізняються за обсягом і швидкості зарядки, але цінник в 15 доларів точно порадує користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі Windows 7 зіткнулися з новою проблемою. Після оновлення ОС перестала працювати плавно без перебоїв, а більшість юзерів просто не можуть вимкнути комп'ютер.