Mobile World Congress (MWC) - найбільше в світі шоу, яке проводиться щорічно. Тим не менш, ентузіасти смартфонів не побачать жодних нових пристроїв, принаймні, на запланованому заході 24 лютого. Сьогодні Асоціація GSM (GSMA) офіційно скасувала захід до подальшого повідомлення. Причина скасування не надумана - побоювання про спалах коронавіруса.

Galaxy Z Flip, фото Input Mag
Galaxy Z Flip, фото Input Mag

З минулого тижня з тієї ж причини відмовився від долі не менше п'яти великих компаній. За словами генерального директора GSMA Джона Хоффмана, спалах коронавіруса зробила “неможливим” проведення заходу.

Смартфон Redmi
Смартфон Redmi

На сьогоднішній день кількість смертей перевищує 1000, і у світі налічується понад 42 000 інфікованих. Хоча не менш ніж в 25 країнах підтверджені випадки захворювання, більшість випадків інфікування і смерті зареєстровано в Ухані, Китай. Щоб уникнути скасування заходу, GSMA спочатку намагалася прийняти превентивні заходи. Втім, конференцію вирішили скасувати повністю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила флагманські моделі Xiaomi Mi 10. Смартфон отримав топові характеристики, а ціна 550 доларів точно порадує фанатів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали головний недолік камери Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що смартфон знімає відео в якості 8К, але от пам'ять телефону при цьому заповнюється з неймовірною швидкістю.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон Xiaomi Mi 10 будуть продавати обмеженим тиражем. Звичайно ж, першу партію відразу ж розкупили, так що іншим доведеться почекати.