iFixit опублікував докладний опис складається Razr від Motorola, що дозволяє нам краще розглянути внутрішню частину пристрою і його складний механічний шарнірний механізм. Хоча iFixit високо оцінює “численні технічні досягнення”, які компанія реалізувала в своєму дизайні, вона говорить, що його складність зробила Razr “самим складним пристроєм на основі телефону”, яке коли-небудь розбиралася на частини.

Motorola Razr
Motorola Razr

Для цього було кілька причин. Смартфон має купу кабелів, які легко можна від'єднати, але ось відремонтувати девайс реально складно. Це так складно, що iFixit каже, що дивно, що Motorola може запропонувати ремонт екрану всього за 299 доларів. iFixit присудив телефону 1/10 балів за ремонтопридатність, що означає, що смартфон по суті одноразовий.

Motorola Razr, Andro-news
Motorola Razr, Andro-news

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила флагманські моделі Xiaomi Mi 10. Смартфон отримав топові характеристики, а ціна 550 доларів точно порадує фанатів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали головний недолік камери Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що смартфон знімає відео в якості 8К, але от пам'ять телефону при цьому заповнюється з неймовірною швидкістю.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон Xiaomi Mi 10 будуть продавати обмеженим тиражем. Звичайно ж, першу партію відразу ж розкупили, так що іншим доведеться почекати.