Згідно з новим звітом Bloomberg, Sony щосили намагається знизити ціну на свою майбутню консоль PlayStation 5, оскільки через брак компонентів MSRP може вийти за межі вартості PS4. Вважається, що вартість консолі PS5 буде в районі 450 доларів, у той час як PS4 на момент продажу коштував близько 380 доларів.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Якщо Sony не захоче продавати PS5 зі збитками, вартість збірки в 450 доларів зробить нову консоль значно дорожчий, ніж нинішня Sony PS4 Pro за 399 доларів, вартість якої часто знижується до 299 доларів.

Sony вже підтвердила, що PS5 буде побудований на твердотільному флеш-накопичувачі, який, як відомо, дорогий. Обсяг сховища, який компанія планує включити в PS5, надасть значний вплив на ціну всього пристрою.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила флагманські моделі Xiaomi Mi 10. Смартфон отримав топові характеристики, а ціна 550 доларів точно порадує фанатів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали головний недолік камери Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що смартфон знімає відео в якості 8К, але от пам'ять телефону при цьому заповнюється з неймовірною швидкістю.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон Xiaomi Mi 10 будуть продавати обмеженим тиражем. Звичайно ж, першу партію відразу ж розкупили, так що іншим доведеться почекати.