Погана автономність роботи смартфонів, особливо на Android, є серйозним недоліком. Звичайно, збільшення об'єму акумулятора дозволяє продовжити життя смартфону, але деякі програми споживають занадто багато заряду, причому з незрозумілих причин. Ось топ-5 найбільш популярних додатків, які розряджають смартфони занадто швидко.

Смартфони з вірусами
Смартфони з вірусами

1. Snapchat. Служба повідомлень буде постійно пробуджувати смартфон від сплячого режиму, тим самим постійно розряджаючи акумулятор. Snapchat також активно використовує служби визначення місцезнаходження, щоб повідомляти місцеперебування користувача у реальному часі. До того ж, використання відеокамери теж вплине на тривалість роботи гаджета.

2. Netflix є одним з найбільш разряжающих акумулятор додатків. Він буквально "висмоктує" батарею з вашого телефону. Повідомлення, запити місць розташування, перегляд фільмів - все це сприяє швидкій розрядці смартфона.

YouTube змінює покарання
YouTube змінює покарання

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

3. YouTube встановлено практично у всіх смартфонах. Він усім подобається. Більшість з нас витрачають багато часу на перегляд відео. Звичайно, є й інша сторона медалі.

4. Facebook. Саме велике додаток для соціальних мереж є чи не основним споживачем заряду батареї, причому дуже активно. До того ж, швидкість роботи системи бажає кращого.

5. Facebook Messenger. Viber, Telegram, WhatsApp – ні одне з цих програм для обміну повідомленнями не садить акумулятор так сильно, як Facebook Messenger. Правда, додаток працює не так швидко, як цього хотілося б користувачам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.