Компанія Sharp анонсувала новий смартфон сьогодні в Японії. AQUOS R5G - це перший флагманський телефон року, оснащений процесором Snapdragon 865.

AQUOS R5G має U-подібну виїмку зверху і знизу, де дисплей врізається кнопка “Додому”/сканер відбитків пальців. На задній панелі розташовані чотири камери, розташовані вертикально в одному корпусі.

AQUOS R5G, gizchina

Телефон має 6,5-дюймовий екран IGZO QHD + (1440 x 3168). Він має підтримку Adobe RGB і вбудовану технологію керування зображеннями під назвою Color Rich, яка автоматично налаштовує екран в залежності від освітлення. Він також підтримує HDR-контент Dolby Vision і U-NEXT.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Процесор Snapdragon 865 пов'язаний з 12 ГБ оперативної пам'яті LPDDR5 і 256 ГБ сховища US 3.1. Ви також отримуєте слот розширення сховища на додаткові 1 ТБ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерт перевірив на міцність новенький гнучкий смартфон Samsung Galaxy Flip. На диво, він розчарував тестера, так як екран все ще вразливий, і навіть нігтем його можна подряпати, хоча Samsung робила акцент на міцності дисплея.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft відкликає останнє оновлення Windows 10. Користувачі почали масово скаржитися на помилки в роботі комп'ютерів, а деякі взагалі залишилися без доступу до інтернету.

Також Знай.uа повідомляв, що продажі електрокарів б'ють всі рекорди. Аналітики запевняють, що вже у 2030 році на ринку будуть домінувати електрокари.