днями блогер Зак Нельсон з YouTube-каналу JerryRigEverything провів традиційне випробування на міцність новітньої розкладачки Samsung Galaxy Z Flip, з'ясувавши, що її згинається екран легко дряпається навіть нігтем. Хоча компанія повідомляла, що дисплей смартфона покритий склом, яке не так легко подряпати, особливо якщо порівнювати з пластиковим екраном, який можна подряпати навіть нігтем. І хоча компанія акцентувала на цьому увагу під час презентації, користувачі захотіли нових відповідей.

Galaxy Z Flip, фото Mashable
Galaxy Z Flip, фото Mashable

І ось зараз все остаточно прояснилося: істина виявилася посередині — ті, хто припускав, що скло розташоване під захисним шаром пластику, виявилися праві.

До речі, в коментарі The Verge представник Samsung прямо заявив, що Galaxy Z Flip має захисний шар поверх UTG, схожий на той, що використовується Galaxy Fold. Тобто, як це часто буває, з-за недомовок виникло непорозуміння. Втім, екран все ще продовжує легко дряпатися, так що сенсу в цьому склі не так вже й багато. Хіба що це могло вплинути на надійність самої конструкції.

камера Galaxy S20 Ultra, фото TechCrunch
камера Galaxy S20 Ultra, фото TechCrunch

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче представити бюджетну версію смартфона iPhone SE 2 вже в березні цього року. Судячи за повідомленнями, новинку представлять вже 31 березня, так що анонс не за горами.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила масажне крісло, яке точно порадує любителів розслаблятися. А цінник в 600 доларів дозволить стати девайсу максимально доступним, якщо порівнювати з конкурентами.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony зіткнулася з новою проблемою при створенні Sony PlayStation 5. Повідомляється, що ціна буде достатньо високою як для консолі, особливо, якщо порівнювати з попередником.