Ігри в ОС Android дуже популярні, і Google робить все, щоб збільшити комфорт від ігор. Згідно з недавнім звітом, нова файлова система Google дозволяє вам грати в ігри для Android, перш ніж вони будуть повністю завантажені в Android. Завдяки поліпшенню графічної продуктивності смартфони також можуть справлятися з інтенсивними іграми. Ми можемо грати більше ігор на телефонах Android, і ринок ігор для Android все ще зростає.

Google Play
Google Play

Проте для завантаження великих ігор іноді потрібно деякий час. Ця нова функція гарантує, що ви зможете швидко протестувати нову гру або якщо у вас недостатньо часу, щоб дочекатися повного завантаження гри. Google розробляє нову файлову систему, звану інкрементній файловою системою, яка дозволить запускати ігри до повного завантаження.

Google Play Pass
Google Play Pass

Подивимося, як ця система буде працювати на ділі, так як на папері вона звучить просто ідеально.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав велике оновлення до 81 версії. Новинка дозволить використовувати величезну кількість нових фішок, щоправда, доступ до оновлення стане доступним дещо пізніше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft показала головну фішку майбутньої ОС Windows 10X. Повідомляється, що новинка зможе отримувати оновлення рекордно швидко, а саме впровадження нововведень буде займати всього лише півтори хвилини.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOmark визнали камеру Xiaomi Mi 10 Pro кращою в світі. Схоже, смартфон за 700 доларів обійшов флагманські пристрої від Apple і Samsung.