Представник служби підтримки PlayStation в короткому повідомленні анонсував закриття всіх форумом. За його словами, вони стануть недоступними після 27 лютого. Схоже, компанія знайшла спосіб краще для комунікації з користувачами. Враховуючи, що форум користувався величезною популярністю серед власників консолей, компанія просто зобов'язана знайти гідну альтернативу.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Компанія закликає всіх своїх користувачів перенести обговорення в офіційні спільноти “ВКонтакте”, Twitter, Instagram і Facebook. Причини цього рішення не повідомляються. Можливо це якось пов'язано з тим, що звичні форуми втрачають свою актуальність на тлі соціальних мереж.

Нагадаємо, що нову консоль покажуть публіці вже в цьому році, а ось вартість буде в районі 500 доларів, що не дуже порадувало користувачів.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав велике оновлення до 81 версії. Новинка дозволить використовувати величезну кількість нових фішок, щоправда, доступ до оновлення стане доступним дещо пізніше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft показала головну фішку майбутньої ОС Windows 10X. Повідомляється, що новинка зможе отримувати оновлення рекордно швидко, а саме впровадження нововведень буде займати всього лише півтори хвилини.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOmark визнали камеру Xiaomi Mi 10 Pro кращою в світі. Схоже, смартфон за 700 доларів обійшов флагманські пристрої від Apple і Samsung.