Microsoft готова з новою силою увірватися в битву консолей після провального Xbox One. Тепер компанія взагалі хоче назвати вартість консолі, а презентація новинки відбудеться вже цієї весни, так що анонс не за горами.

Xbox
Xbox

Ймовірно, у рамках заходу буде анонсований весь модельний ряд консолей Xbox Series. Судячи з інформації на запрошенні, буде оголошена інформація про цілому ряді пристроїв, в який увійде недавно анонсований Xbox Series X.

Xbox
Xbox

Презентація від Microsoft відбудеться 6 квітня 2020 року в театрі Microsoft, в Лос-Анджелесі. Можливо, Sony теж захоче показати публіці свою консоль PlayStation 5, яка є прямим конкурентом Xbox вже протягом десятиліть.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав велике оновлення до 81 версії. Новинка дозволить використовувати величезну кількість нових фішок, щоправда, доступ до оновлення стане доступним дещо пізніше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft показала головну фішку майбутньої ОС Windows 10X. Повідомляється, що новинка зможе отримувати оновлення рекордно швидко, а саме впровадження нововведень буде займати всього лише півтори хвилини.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOmark визнали камеру Xiaomi Mi 10 Pro кращою в світі. Схоже, смартфон за 700 доларів обійшов флагманські пристрої від Apple і Samsung.