Сьогодні Microsoft оголосила, що планує випустити антивірусну програму Defender для Android і iOS в кінці цього року. Компанія з Редмонда розробляє програми для мобільних операційних систем, розроблені для забезпечення антивірусного захисту і “повного взаємодії з командним рядком”. Тим не менш, компанія досі не розкриває, що саме будуть робити додатка. Але ми побачимо його демонстрацію на конференції RSA на наступному тижні.

Microsoft, Comss
Microsoft, Comss

Цей крок також є останньою спробою продавати товари споживачам, які використовують мобільні продукти інших компаній. В останні роки Microsoft представила Office для платформ Android і iOS, придбала популярний додаток для мобільного клавіатури SwiftKey і випустила нові мобільні ігри на основі ігор Minecraft. В минулому році Microsoft також випустила свій власний двоекранний телефон на Android. Подивимося, що компанія приготувала для користувачів в цей раз.

Microsoft
Microsoft

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi показала, що всередині смартфона Xiaomi Mi 10. Крім клею, в ньому компактно розміщені 4 датчика камери, великий акумулятор і потужний процесор. Швидше за все, ремонтопридатність пристрої теж буде на висоті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony закрила всі форуми для користувачів PlayStation. За заявою компанії, користувачі можуть обговорювати консолі в соцмережах, а форуми в 2020 році вже не є актуальним місцем для обговорення.

Також Знай.uа повідомляв, що чергове оновлення Windows видаляє дані користувачів. Microsoft вже пообіцяла виправити ситуацію.

https://youtu.be/1rIO9Myxvt4