Знаменита компанія SpaceX назвала дату першого туристичного польоту на кораблі Crew Dragon, а також зізналася, що покажуть щасливчикам, які куплять путівку в космос.

Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Як відзначається, перший туристичний політ на кораблі Crew Dragon буде проведено в кінці 2021 або початку 2022 року. А відбудеться він за участю чотирьох туристів та триватиме близько п'яти днів. Відтак, щасливчики, у яких є гроші на такого роду подорожі, піднімуться вище за орбіту Міжнародної космічної станції, яка обертається навколо нашої планети на висоті 400 кілометрів. Щоправда, побувати всередині туристам, не вдасться.

Космос, фото freepik
Космос, фото freepik

Наразі вартість польоту на кораблі поки невідома, однак компанія Space Adventures вже організувала багато космічних подорожей і вони коштували десятки мільйонів доларів. Проте, не варто забувати, що SpaceX відома тим, що надає свої послуги за нижчою ціною, ніж у конкурентів, тому польоти можуть бути більш доступними, ніж раніше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До слова, попереду корабель чекає ще одне випробування - йому належить відправити на космічну станцію двох астронавтів NASA. Якщо місія пройде успішно, корабель точно можна буде вважати безпечним засобом для космічних польотів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше NASA показало схід Сонця з МКС: унікальні кадри.

Як повідомляв портал "Знай.ua", NASA відчиняє двері космічного готелю для кожного бажаючого в 2020 році.

Також "Знай.ua" писав, що NASA повертає космічний корабель додому після складної місії: за приземленням стежитиме весь світ.