Коронавірус не помилував нікого. Виявляється, Apple доведеться відкласти випуск дешевого iPhone 9 (він же iPhone SE 2), в основному з-за відновлення виробничих потужностей Foxconn і інших ливарних заводів. Однак, цього не достатньо, щоб задовольнити апетити ринку, особливо, коли мова йде про дешевий смартфон від Apple, який точно стане популярним.

Коронавірус у Китаї, фото: EPA / ТАСС
Коронавірус у Китаї, фото: EPA / ТАСС

Посилаючись на джерела всередині Apple, раніше розкрита інформація свідчила, що Apple спочатку планувала провести конференцію цього недорогого iPhone 9 в кінці березня. Раніше ми повідомляли, що iPhone 9 з'явиться на ринку 31 березня. І він повинен надійти в продаж 3 квітня. Проте через нестачу потужностей час випуску було змушене відкласти, а ось про нові дати поки немає ніякої інформації.

iPhone 12
iPhone 12

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.