Apple недавно випустила свої нові бездротові навушники під назвою AirPods Pro, які поставляються з очікуваною функцією активного шумопоглинання. Тим не менш, схоже, що технічний гігант ще не закінчив і збирається випустити нову версію AirPods Pro.

AirPods Pro, Лайфхакер
AirPods Pro, Лайфхакер

Тайванське видання DigiTimes представило передплатникам попередній огляд нового гаджета під назвою AirPods Pro.

Звичайно ж, мова йде про AirPods Pro Lite. Це означає, що це навушники початкового рівня, і вони будуть коштувати дешевше, ніж вже існуючі на ринку AirPods Pro.

Однак інформація про технічні характеристики та функції AirPods Pro Lite відсутня. Далі у звіті стверджується, що виробництво цього продукту, ймовірно, почнеться до кінця другого кварталу 2020 року або пізніше, враховуючи поточну ситуацію в Китаї із-за спалаху коронавіруса. Доведеться почекати до кінця 2020 року. Можливо, компанія представить новинка разом з новими iPhone восени цього року.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.