У січні минулого року ми отримали перший смартфон під брендом Redmi - Redmi Note 7. У той час пропоновані їм характеристики за стартовою ціною 999 юанів були просто приголомшливими, включаючи Snapdragon 660 SOC, батарею ємністю 4000 маг з швидкою зарядкою 18 Вт, 48-мегапіксельною камерою Samsung GM1 і т. д.

Redmi Note 8 Pro
Redmi Note 8 Pro

Пізніше, у серпні ми отримали серію Redmi Note 8, яка була запущена з новим дизайном і ще кращими характеристиками майже за ту ж ціну. Тепер у Redmi все готово до запуску серії Redmi Note 9, і, згідно джерел, запуск відбудеться на початку березня.

Тепер інсайдери розкрили характеристики смартфонів.

Характеристики Redmi Note 9:

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • Qualcomm Snapdragon 720G SOC
  • 3/4/6 ГБ оперативної пам'яті + 32/64/128 ГБ для зберігання
  • 48MP + 8MP + 2MP + 2MP Quad камери
  • Батарея 5000 маг
  • Full-HD + дисплей з отвором до фронтальну камеру

Про ціну поки говорити рано, але ось анонс запланований на березень цього року.

Redmi Note 8
Redmi Note 8

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.