Президент Realme по глобальному маркетингу Сюй Ци виставив результат тестування смартфона Realme X50 Pro в тесті Antutu. Сюй Ци заявив, що це може бути перший смартфон з результатом понад 600 000. Схоже, на ринку з'явиться один з найбільш потужний смартфонів на сьогоднішній день. Звичайно, оптимізація системи може погіршити показники, а смартфон поки що не з'явився на прилавках, так що на результати варто дивитися з часткою скептицизму.

Realme X50 Pro, gizchina

Якщо бути точним, то X50 Pro набрав у 8-ої версії тесту 603 871 балів і першим важливим чинником у настільки високому результаті можна назвати флагманську платформу Qualcomm Snapdragon 865. У результаті процесор видав понад 183 000 балів, а графічний процесор понад 224 000 балів. В сумі це рекордні показники, які не досягалися смартфоном раніше.

Realme X50 Pro, gizchina

Звичайно ж, в цьому йому допомогла начинка з 12 Гб оперативної пам'яті (LPDDR5), а також накопичувачем UFS 3.0, який підтримує Turbo Write і HPB. Це підвищує швидкість читання і запису даних на диск. Відділ пам'яті в тесті набирає понад 106 000 балів, ну і зручність використання (UX) — 89 000 балів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон покажуть публіці 24 лютого, так що анонс не за горами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.