Всього через кілька днів ми побачимо Black Shark 3 від Xiaomi у всій його красі. Компанія запланувала запуск на 3 березня, але сьогодні вона також відкрила попередні реєстрації та розмістила кілька тізерів. Один з цих тізерів частково розкриває дизайн майбутнього ігрового смартфона.

Black Shark 3, gizchina

Потужний ігровий смартфон буде пропонувати 90 Гц дисплей з тактовою частотою дискретизації 270 Гц.. Більше того, він має вражаючу затримку відгуку одним дотиком пальця 24 мс, в той час як дотик декількома пальцями реєструється за 28 мс. Цього повинно бути достатньо, щоб мінімізувати затримку введення та забезпечити вільний і оптимальний ігровий досвід.

Відео також частково розкриває передню частину телефону. Ми бачимо, що Black Shark 3 не буде сильно відрізнятися від свого попередника, принаймні, на передній панелі. Телефон оснащений 3,5-мм аудіороз'ємом у верхній частині і двома фронтальними стереодинаміками. Цікаво, що він не буде мати вирізу в екрані для фронтальної камери.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Правда, про ціну поки говорити рано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала повністю скляний iPhone. Схоже, компанія робить ставки на скляні смартфони, які можуть з'явитися на ринку в найближчому майбутньому.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела нові обмеження для користувачів Windows 10. Тепер користувачі не можуть створити локальний обліковий запис, якщо комп'ютер має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала новий смартфон, який буде нагадувати Galaxy Fold за формою. Очікується, що новинку покажуть до кінця 2020 року.