Не новина, що Lenovo входить в сегмент ігрових смартфонів. Оголошення було зроблено кілька тижнів тому, і було оголошено, що телефон буде запущено під ігровим брендом Lenovo Legion. Сьогодні випущений новий тизер, демонструє технологію швидкої зарядки телефону.

Грубий переклад слів на плакаті запитує: “Дійсно достатньо 55 Вт (швидка зарядка)?”. Схоже, що Lenovo має на увазі iQOO 3 5G, який був випущений кілька днів тому і має підтримку швидкої зарядки 55 Вт.

Lenovo, gizchina

Виходячи з вищевикладеного, можна зробити висновок, що ігровий смартфон Legion буде підтримувати швидку зарядку, що перевищує показник в 55 Вт.

Інший текст на плакаті просить фанатів вгадати, яким буде рівень заряду батареї після зарядки протягом 15 хвилин, а також скільки часу потрібно, щоб досягти 100%.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Подивимося, що компанія приготувала фанатам.

Lenovo, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала повністю скляний iPhone. Схоже, компанія робить ставки на скляні смартфони, які можуть з'явитися на ринку в найближчому майбутньому.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела нові обмеження для користувачів Windows 10. Тепер користувачі не можуть створити локальний обліковий запис, якщо комп'ютер має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала новий смартфон, який буде нагадувати Galaxy Fold за формою. Очікується, що новинку покажуть до кінця 2020 року.