У британському місті Шеффілді відбувся перший концерт голограми відомої американської співачки й актриси Уїтні Х'юстон, яка померла 8 років тому. У концерті взяли участь також і реальні вокалісти, музиканти, танцюристи. Відео концерту розмістили в Instagram. Однак, такий концерт не особливо сподобався фанатам. Звичайно, технології не стоять на місці, але до ідеального виступу її далеко, про що свідчать повідомлення від користувачів мережі з приводу заходу.

"Руху губ не збігаються з піснею, взагалі не схожа на Вітні Х'юстон, навіть пояснювати не потрібно - все не те, руху не ті, ніяких емоцій не передає. Це не Уїтні", - розкритикували виступ глядачі.

Можливо, експерти все ж зможуть поліпшити роботу голограми, але поки користувачі залишилися незадоволеними, адже концерт був безкоштовним.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Oppo дражнить фанатів виходом нового смартфона. Девайс отримає наворочену камеру, а також сучасний дисплей і потужний процесор.

Як повідомляв Знай.uа один з фанатів ігор показав, як виглядає NFS: Underground на максимальних налаштування графіки з поліпшеннями ефектів сучасних комп'ютерів. Виглядає все дуже цікаво, але от продуктивність при цьому зменшилася у 3 рази.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple забороняє використовуватися кіношним лиходіям їх смартфони. Корпорація не хоче, щоб їх смартфони асоціювалися з лиходіями у фільмах.