Через рік після того, як компанія оголосила про випуск свого складного Mate X, Huawei повернулася з наступником Mate XS. Хоча зовні пристрій виглядає дуже схоже на оригінал, Huawei стверджує, що у нього більш довговічний дисплей і змінений шарнір. Він також оснащений більш швидким процесором, Kirin 990. На жаль, із-за постійної присутності Huawei в списку заборонених організацій США, пристрій не буде випускатися з будь-якими додатками або службами Google, тобто не буде мати доступу до магазину Google Play. Що стосується ціни, за девайс попросять 2 249 євро.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

На цей раз Huawei заявляє, що використовує “чотиришарову” конструкцію екрана для Mate XS, яка, за його словами, повинна зробити його більш надійним. Вгорі знаходяться два шари поліамідної плівки, які були склеєні з допомогою прозорого клею. Нижче це гнучкий OLED-дисплей. Також є більш м'який полімерний шар, який діє як подушка і заключний шар, щоб з'єднати його з основним корпусом пристрою. Тим не менш, це все ще повністю пластикова конструкція; тут немає скла, схожого на той, що ми бачили з Galaxy Z Flip від Samsung.

Huawei MateX, gettyimages
Huawei MateX, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Oppo дражнить фанатів виходом нового смартфона. Девайс отримає наворочену камеру, а також сучасний дисплей і потужний процесор.

Як повідомляв Знай.uа один з фанатів ігор показав, як виглядає NFS: Underground на максимальних налаштування графіки з поліпшеннями ефектів сучасних комп'ютерів. Виглядає все дуже цікаво, але от продуктивність при цьому зменшилася у 3 рази.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple забороняє використовуватися кіношним лиходіям їх смартфони. Корпорація не хоче, щоб їх смартфони асоціювалися з лиходіями у фільмах.