На початку цього місяця Samsung представив серію Galaxy S20. В цьому році ми побачили флагманську серію компанії, що сформувалася через три смартфона високого класу - Galaxy S20, Galaxy S20 + і Galaxy S20 Ultra. Легко зрозуміти, що остання є найпотужнішою і привабливою версією трьох телефонів. Телефон обіцяє вражаючу продуктивність камери завдяки 108-мегапіксельному сенсору Nona Bayer, однак перші огляди були не дуже оптимістичними.

Samsung Galaxy S10, скріншот з YouTube
Samsung Galaxy S10, скріншот з YouTube

Експерти повідомили, що камера працює відверто погано, навіть якщо порівнювати з минулорічним флагманом Galaxy S10. Тепер компанія обіцяє виправити це, і зайнятися оптимізацією роботи камери смартфона. Подивимося, що з цього вийде.

Samsung Galaxy S10, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft здивувала користувачів. Windows 10 залишиться без плиток в меню “Пуск”, що значно збільшить комфорт від використання цієї ОС.

Як повідомляв Знай.uа вчені виявили другий супутник Землі, який крутиться навколо нашої планету вже третій рік. Правда, розміри його не такі вже й великі, але це чи не перший астероїд, який опинився під впливом гравітації Землі.

Також Знай.uа повідомляв, що корейці навчилися заряджати будь-електрокар за 5 хвилин. Новий акумулятор дозволить прискорити заряджання, а ресурс при цьому тільки зросте.