Microsoft оголосила, що також не приїде на GDC 2020 в Сан-Франциско з-за спалаху коронавіруса.

Корпорація послідувала прикладу Sony, Electronic Arts, Facebook і Oculus, Unity, Tencent, PUBG Corp і інших компаній, які також вирішили не ризикувати здоров'ям співробітників в світлі глобальної епідемії. Втім, це цілком очевидне рішення, адже компанії піклуються про своїх співробітників, що дуже навіть похвально.

Xbox, gettyimages
Xbox, gettyimages

Тим не менш редмондцы планують провести заплановані заходи і лекції, але в більш відкритому форматі - з 16 по 18 березня вся інформація буде поступово з'являтися на сайті Microsoft Game Stack. Подивимося, що компанія покаже публіці в цьому році. Звичайно, ігровий захід сильно постраждало через коронавіруса, але інших варіантів поки що немає.

Xbox, gettyimages

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft здивувала користувачів. Windows 10 залишиться без плиток в меню “Пуск”, що значно збільшить комфорт від використання цієї ОС.

Як повідомляв Знай.uа вчені виявили другий супутник Землі, який крутиться навколо нашої планету вже третій рік. Правда, розміри його не такі вже й великі, але це чи не перший астероїд, який опинився під впливом гравітації Землі.

Також Знай.uа повідомляв, що корейці навчилися заряджати будь-електрокар за 5 хвилин. Новий акумулятор дозволить прискорити заряджання, а ресурс при цьому тільки зросте.