Останнім часом було багато витоків щодо майбутнього флагманського смартфона Meizu 17. Ми бачили пару рендерів цього пристрою, але тепер у нас є перше реальне зображення цього девайса. В доповнення до реального зображення, витік також показує задню частину смартфона.

MEIZU 17, gizchina

Meizu - одна компанія, яка ніколи не відхилялася від своєї моделі дизайну дисплея. Однак, з Meizu 17, компанія буде використовувати маленьку камеру з отвором в дисплеї для неї.

Що стосується задньої панелі, компанія розташувала камери горизонтально, як у Galaxy S10. Відомо, що смартфон отримає камеру з 4 об'єктивами і спалахом. Подивимося, коли новинку покажуть публіці.

MEIZU 17, gizchina

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.