З початку епідемії коронавіруса в Ухані, компанії почали скасовувати свої конференції та участь у заходах. Цей вірус в даний час є глобальною епідемією, оскільки в даний час він існує практично на всіх континентах. Один з кращих способів приборкати його поширення - уникати величезних подій, особливо міжнародних. Відомо, що Microsoft скасувала майбутню конференцію IoT, заплановану на 5 березня в Мельбурні, Австралія.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

“Завдяки тісних консультацій з нашими партнерами і співтовариством, ми прийняли важке рішення скасувати захід IoT in Action в Мельбурні 5 березня 2020 року”, - повідомив Microsoft електронною поштою учасникам. “Microsoft приносить свої вибачення за незручності, заподіяні IoT в акції промоутерів і власників реєстрацій”.

Microsoft скасувала захід, тому що багато клієнти і партнери не змогли взяти участь. Таким чином, необхідність проведення цього заходу більше не відповідає бізнес-цілям Microsoft. Цей захід IoT в дії спрямовано на створення нових можливостей IoT і швидких інновацій.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Meizu 17 вперше показали публіці на живих фото. Відомо, що смартфон отримає інноваційний дисплей, а також четверну камеру, яку розташували горизонтально на задній панелі.

Як повідомляв Знай.uа Google впровадила темний режим в сервіс Google Play. Тепер користувачі можуть оцінити роботу сервісу з новим інтерфейсом, але його можна вимкнути за бажанням.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр обдурив Twitter, створивши акаунт неіснуючого людини. Що дивно, ніхто навіть не запідозрив каверзи.