Motorola недавно анонсувала смартфон Moto G8. Тепер він частина серії G8, яка включає в себе інші телефони, такі як Moto G8 Plus, Moto G8 Play і Moto G8 Power. За чутками, компанія працює над Moto G8 Power Lite.

Очікується, що крім G8 Power Lite компанія, що належить Lenovo, буде працювати над двома іншими телефонами, такими як флагманський телефон Motorola Edge + One і Motorola Mid. В останніх повідомленнях з'явилося безліч деталей, в тому числі просочилися знімки Edge +. Недавній витік розкрила ключові характеристики телефону One Mid. Сьогодні той же телефон з'явився на Geekbench, і ми можемо оцінити його начинку і можливості в плані продуктивності.

One Mid, gizchina

Поява Motorola One Mid в Geekbench 4 показує, що він набрав 2534 і 6961 в одноядерних і багатоядерних тестах. На жаль, у списку Geekbench не було назви процесора, який підтримує One Mid.

Також повідомляється, що One Mid має восьмиъядерный процесор Qualcomm з базовою частотою 1,80 ГГц. SoC в поєднанні з 6 ГБ оперативної пам'яті. Смартфон з передвстановленою ОС Android 10.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Смартфон, фото - Getty Images
Смартфон, фото - Getty Images

Попередній звіт показав, що Motorola One End має 6,53-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD 1080 x 2340 пікселів. Після телефону Motorola One Hyper, One Mid стане другим телефоном від компанії, оснащеним спливаючій фронтальною камерою. Це означає, що One Mid прибуде з дисплеєм без виїмки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впровадила в смартфони GooGle Pixel 4 функцію, яка вже давно працює в iPhone від Apple. Схоже, і у любителів Android з'явиться можливість самостійно оцінити функцію.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi поліпшила роботу камери Xiaomi Mi 10. Враховуючи, що на сьогоднішній день смартфон володіє кращою камерою в світі, компанія вирішила не стояти на місці, і поліпшила алгоритми обробки фото, щоб зробити їх ідеальними.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали найпотужніший комп'ютер у світі. Він здатний виконувати мільярди завдань в секунду, і допоможе вченим розробляти нові ліки, або ж стимулювати роботу космосу або космічних тел.