Пізно ввечері в неділю сталася пожежа на заводі з виробництва мікросхем Samsung в Хвасонге, на південь від Сеула. За даними пожежників влади, пожежа на об'єкті було повністю погашено до ранку понеділка.

Пожежа на фабриці Samsung, gizchina

Тепер компанія заявила, що пожежа на заводі з виробництва напівпровідників в Південній Кореї не вплине на виробництво чіпів. Samsung сказав, що пожежа почалася о 23:18 у неділю і загасили через два з половиною години.

На щастя, компанія підтвердила, що обійшлося без жертв, а виробництво на заводі не постраждало.

Згідно Samsung, пожежа спалахнула на заводі по обробці стічних вод на заводі, який автоматизований і віддалений від виробничих ліній. Він сказав, що компанія буде повною мірою співпрацювати з пожежними органами, щоб з'ясувати точну причину аварії.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Аварія сталася в той час, коли Samsung стурбована з-за спалаху коронавіруса. Після того, як на заводі був виявлений ще один випадок коронавіруса, компанія вирішила тимчасово перенести виробництво до В'єтнаму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впровадила в смартфони GooGle Pixel 4 функцію, яка вже давно працює в iPhone від Apple. Схоже, і у любителів Android з'явиться можливість самостійно оцінити функцію.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi поліпшила роботу камери Xiaomi Mi 10. Враховуючи, що на сьогоднішній день смартфон володіє кращою камерою в світі, компанія вирішила не стояти на місці, і поліпшила алгоритми обробки фото, щоб зробити їх ідеальними.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали найпотужніший комп'ютер у світі. Він здатний виконувати мільярди завдань в секунду, і допоможе вченим розробляти нові ліки, або ж стимулювати роботу космосу або космічних тел.