У середині січня корпорація Microsoft припинила підтримку операційної системи Windows 7, життєвий цикл якої склав більше десяти років. Це спровокувало масовий перехід користувачів “сімки” на актуальну Windows 10. Однак, далеко не всі зважилися на перехід, адже у Windows 10 по раніше є величезна кількість недоліків, які так і не вирішили протягом декількох років.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

В період з кінця грудня по кінець січня користувальницька база Windows 7 зменшилася на чотири процентних пункти: з 29,6% до 25,6%. В цей же час частка комп'ютерів і ноутбуків під управлінням “десятки” виріс з 53,4% до 57,1%.

Схоже, Windows 7 і далі буде користуватися величезною популярністю, не дарма її сприймають як найбільш вдалу ОС від Microsoft.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впровадила в смартфони GooGle Pixel 4 функцію, яка вже давно працює в iPhone від Apple. Схоже, і у любителів Android з'явиться можливість самостійно оцінити функцію.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi поліпшила роботу камери Xiaomi Mi 10. Враховуючи, що на сьогоднішній день смартфон володіє кращою камерою в світі, компанія вирішила не стояти на місці, і поліпшила алгоритми обробки фото, щоб зробити їх ідеальними.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали найпотужніший комп'ютер у світі. Він здатний виконувати мільярди завдань в секунду, і допоможе вченим розробляти нові ліки, або ж стимулювати роботу космосу або космічних тел.