Із запуском Google Pixel 4 у жовтні минулого року ми побачили деякі суперечності з приводу останніх телефонів від Google, такі як розпізнавання осіб, режим 90 Гц або запис відео, які не досягли показників 4K при 60 кадрів в секунду. Завдяки розробникам XDA ми змогли дізнатися, що Pixel від Google нарешті отримають можливість запису зі швидкістю 4K 60 кадрів в секунду завдяки новій версії додатка камери Gcam.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

Це рішення Google було дуже спірним, тому що апаратне забезпечення Google Pixel 4 і навіть Google Pixel 3 було здатне записувати з таким дозволом і з такою частотою кадрів в секунду.

Google
Google, gettyimages

Колеги з розробників XDA мали доступ до ще не випущеної версії камери Google, а саме до версії 7.4, яка, імовірно, з'явиться в мережі разом з виходом Google Pixel 4a.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google засвітила дизайн і цінник Google Pixel 4a. Зазначимо, що бюджетний смартфон, але дизайн отримає цілком собі сучасний, хоч і камера буде одинарної.

Як повідомляв Знай.uа гра Call of Duty: Warzone б'є всі рекорди. Умовно безкоштовна гра почала користуватися величезною популярністю ще з моменту старту - за першу добу в неї зіграло 6 мільйонів гравців, що дуже навіть непогано як для безкоштовної гри.

Також Знай.uа повідомляв, що ЄС хоче збільшити ремонтопридатність сучасних смартфонів. Тепер ремонт буде значно дешевше, як і заміна батарей.