Китайська компанія розробила систему, яка може розпізнавати навіть частково відкриті особи. Технологічна еволюція, яка слідує за узагальненням носіння масок з-за епідемії коронавіруса. З епідемією Covid-19 і носінням масок, яке стає широко поширеним в Китаї, система розпізнавання осіб в країні працювала з перебоями. Але це було до тих пір, поки компанії не вдалося подолати це обмеження.

коронавірус з Китаю, фото: gettyimages
коронавірус з Китаю, фото: gettyimages

Китайська система загального спостереження тепер може розраховувати на процес, розроблений Hanwang Technology. Вони можуть ідентифікувати жителів, навіть коли їх обличчя наполовину замасковано.

За словами керівника компанії, опитаного агентством Reuters, ця технологія здатна ідентифікувати 30 чоловік у натовпі за секунду. Рівень надійності буде близько 95%.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Хуан Лей, віце-президент Hanwang Technology, пояснює, що з січня минулого року над проектом працювала команда з 20 осіб з допомогою технологій, розроблених за останні десять років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google засвітила дизайн і цінник Google Pixel 4a. Зазначимо, що бюджетний смартфон, але дизайн отримає цілком собі сучасний, хоч і камера буде одинарної.

Як повідомляв Знай.uа гра Call of Duty: Warzone б'є всі рекорди. Умовно безкоштовна гра почала користуватися величезною популярністю ще з моменту старту - за першу добу в неї зіграло 6 мільйонів гравців, що дуже навіть непогано як для безкоштовної гри.

Також Знай.uа повідомляв, що ЄС хоче збільшити ремонтопридатність сучасних смартфонів. Тепер ремонт буде значно дешевше, як і заміна батарей.