HMD випустила 19 березня свою першу партію смартфонів 2020 року. Ми всі знаємо, що у компанії є смак до відродження функціональних телефонів, і вона отримує похвалу за це. Після багатьох чуток і витоків, компанія анонсувала телефон Nokia 5310. Це відроджений Nokia XpressMusic. Реінкарнація 2020 року - це особливий телефон Series 30+. Він поставляється з бічними клавішами для управління музичним плеєром, що точно порадує користувачів.

NOKIA XPRESSMUSIC (5310), gizchina

Це функціональний телефон, і Nokia не зацікавлена в його модернізації. Він має VGA-камеру ззаду і 2,4-дюймовий QVGA-екран спереду з буквено-цифровою клавіатурою під нею. Діагональ на 0,3 дюйма більше, ніж у старого Nokia 5310, але дозвіл точно таке ж.

Новий Nokia 5310 має 16 МБ вбудованої пам'яті. Цього мізерно мало, якщо порівнювати його з сучасними смартфонами, але для скромної функціональності телефону цього достатньо. Ви також можете розширити внутрішню пам'ять картою microSD. Таким чином, у вас буде більше місця для розміщення музичних треків.

Важливо пам'ятати, що новий Nokia 5310 XpressMusic являє собою двохдіапазонний телефон з підтримкою мережі 2G.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

NOKIA XPRESSMUSIC (5310), gizchina

Пристрій також поставляється з фронтальними динаміками, 3,5-мм аудіороз'ємом, Bluetooth 3,9 і FM-радіоприймачем. Згідно з офіційною інформацією, батарея тримає 7,5 годин в режимі розмови і від 22 до 30 днів у режимі очікування. За новинку попросять близько 40 євро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft хоче впровадити рекламу в ОС Windows 10. Схоже, користувачі не зможуть від неї позбутися, так як вона буде з'являтися поверх інших відкритих вікон.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon найме ще 100 000 співробітників, щоб встигати обробляти замовлення користувачів. Так як на вулицю виходити не рекомендується, більшість користувачів мережі почали замовляти продукти і речі на будинок, ніж Amazon і займається.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOMark призупинили огляди смартфонів з-за епідемії. Не варто очікувати оглядів на нові смартфони найближчим часом.