Сьогодні Xiaomi провела онлайн-конференцію, на якій розповіла про поточний стан компанії на тлі спалаху коронавіруса. Конференцію очолив президент групи Ван Сян. Він пояснив, як компанії вдалося подолати кризу COVID-19. Згідно з офіційними повідомленнями, Китай перевершив критичну точку поширення коронавіруса.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Сян заявив, що всі 2000 працівників провінції Ухань перебували у відпустці з 20 січня. Але тепер поступово всі вони відновили свою роботу з 0% зараженням вірусом. Крім того, компанія видавала кожного співробітника офісу на місці 2 маски, флакон лаку для дезінфекції і ще одну пляшку антибактеріального дезинфікуючий засіб для рук, щоб захистити себе від можливої інфекції.

Ван також заявив, що ланцюжок поставок Xiaomi відновила свою роботу, перевищивши 80% від загальної потужності станом на 19 березня. Компанія повторно відкрила більше 1800 офіційних роздрібних магазинів по всьому Китаю. Крім того, виробнича лінія Redmi працює на повну потужність прямо зараз. Ван також оголосив, що його компанія зараз працює над тим, щоб пожертвувати медикаменти в інші країни.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft хоче впровадити рекламу в ОС Windows 10. Схоже, користувачі не зможуть від неї позбутися, так як вона буде з'являтися поверх інших відкритих вікон.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon найме ще 100 000 співробітників, щоб встигати обробляти замовлення користувачів. Так як на вулицю виходити не рекомендується, більшість користувачів мережі почали замовляти продукти і речі на будинок, ніж Amazon і займається.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOMark призупинили огляди смартфонів з-за епідемії. Не варто очікувати оглядів на нові смартфони найближчим часом.