Безпека даних зазвичай є величезною темою для дискусій, тому що існують постійні атаки на “приватну” базу даних. Нещодавно група дослідників натрапила на базу даних об'ємом 800 ГБ, яка містить більше 200 мільйонів докладних записів про користувачів. Суть в тому, що база даних не захищена. Це означає, що це фактично піддається впливу будь-якого, хто потребує цієї інформації. Проте 3 березня вся база даних була стерта.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

У звіті литовської дослідної групи CyberNews стверджується, що профіль, мабуть, належить користувачам із США. Дані фізичних осіб в базі даних включають в себе повні імена і назви, адреси електронної пошти, номери телефонів, дати народження, кредитні рейтинги, адреси будинків і нерухомості, демографічні дані, запис про іпотеку та податки, а також інформацію про особисті інтереси та інвестиції, а також політичні, благодійні і релігійні пожертвування.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Дослідження групи CyberNews показують, що дані “головної папки”, мабуть, отримані зі звіту дослідників Бюро переписів США.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple приступила до відновлення виробничої лінії в iPhone в Китаї. Схоже, компанія не боїться вірусу, як і китайські влади. Можна сміливо сказати, що Китай вже перехворів коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple відправила iPhone 9 у виробництво. Смартфон обіцяли показати публіці 31 грудня, але через епідемію довелося відмовитися від цієї затії. Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei подарувала близько 500 000 масов Японії, і зупинятися на цьому корпорація не хоче. Незабаром компанія почне надавати допомогу країнам Європи.