Найпопулярнішою моделлю, яку підробляють найчастіше, є iPhone 8. Друге і третє місця зайняли Samsung W2018 і W2019, слідом йдуть iPhone XS Max, Samsung Galaxy S10+ та інші популярні моделі. Про це стало відомо за підсумками щорічного рейтингу популярного бенчмарка Master Lu. Схоже, iPhone 8 підробити простіше за все із-за його простого простого дизайну. Втім, начинку підробити все ж неможливо, так як тільки Apple вміє встановлювати iOS на смартфони.

Samsung Galaxy S10+, gettyimages
Samsung Galaxy S10+, gettyimages

Що стосується характеристик підробок, то вона не змінюється протягом кількох років. В даний час найбільш типовими характеристиками є екран з роздільною здатністю 720p, SoC MediaTek MT6589, графічне ядро Mali-400 MP GPU.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Правда, тенденція з підробками все ж відходить у минуле - тепер клонів з кожним роком стає все менше, а ось смартфони з кожним роком більш доступні, так що в підробці сенсу просто немає.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple приступила до відновлення виробничої лінії в iPhone в Китаї. Схоже, компанія не боїться вірусу, як і китайські влади. Можна сміливо сказати, що Китай вже перехворів коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple відправила iPhone 9 у виробництво. Смартфон обіцяли показати публіці 31 грудня, але через епідемію довелося відмовитися від цієї затії. Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei подарувала близько 500 000 масов Японії, і зупинятися на цьому корпорація не хоче. Незабаром компанія почне надавати допомогу країнам Європи.