Минулого тижня Apple встановила ліміт на покупку декількох своїх продуктів, включаючи iPhone і iPad в різних країнах, оскільки компанія закрила всі свої оффлайн магазини за межами Китаю, адже коронавірус поширюється по всьому світу.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Здавалося, що обмеження на покупки були введені, оскільки Apple готується до удару з-за впливу коронавіруса на продаж з-за збоїв в ланцюжку поставок і слабкого попиту. Що стосується обмежень, компанія обмежила покупку iPhone і iPad Pro до двох пристроїв, в той час як MacBook Air і Mac mini обмежені п'ятьма замовленнями на клієнта.

Однак тепер компанія зняла обмеження на покупки, накладені на iPhone, новий iPad Pro і новий MacBook Air в країнах за межами Китаю. На веб-сайті Apple в США більше немає обмежень на купівлі, і клієнти можуть купити стільки iPad 2020, iPhone 11 Pro і 2020 Macbook Air, скільки захочуть.

Незважаючи на те, що обмеження були зняті, схоже, що компанія не справляється з продажами нових пристроїв, в основному з-за збоїв, викликаних спалахом коронавіруса.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Apple HomePod, gettyimages
Apple HomePod, gettyimages

Втім, клієнтам доведеться почекати свої пристрої, так як компанія не встигає обробляти замовлення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ринок смартфонів тріщить по швах. Аналітики повідомили, що продажі смартфонів впали на 38%. На сьогоднішній день це найбільше падіння в історії ринку.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили дані мільйонів користувачів мережі, включаючи адреса, імена, дати народження, і так далі. Дивно, але база даних не захищена, так що нею може користуватися абсолютно будь-яка людина, який має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти порівняли новий MacBook Air 2020 і MacBook Pro 2019. Як і очікувалося, торішня модель у всьому перевершує бюджетний ноутбук від яблучної корпорації.