Бренд Redmi на онлайн презентації 24 березня показав свій новий флагманський смартфон Redmi K30 Pro. Звичайно, від звичайного Redmi K30 він кардинально відрізняється як за характеристиками, так і за своєю ціною.

Смартфон отримав процесор Qualcomm Snapdragon 865 5G, а також дизайн, що нагадує свого попередника Redmi K20 Pro.

Варто відзначити, що смартфон отримав підтримку 5G, а камера буде з'являтися з самого корпусу. У фронтальній камері використовується датчик дозволом 20 Мп.

Завдяки такій камері рамки навколо екрану стали менше, а співвідношення екрана до корпуса становить 92,7%, порівняно з 85,9% на K20 Pro 2019 року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Що стосується акумулятора, він досить великий - 4700 маг, а зарядити його можна всього за 63 хвилини завдяки технології швидкого заряджання.

Основна камера з чотирьох об'єктивів вписана в круглий виступ. Тут використовуються датчики роздільною здатністю 64, 20, 13 і 8 Мп.

Правда, вартість досить висока для компанії Redmi. А от якщо порівняти з вартістю смартфонів від Apple, то цей флагман можна назвати бюджетним. Вартість Redmi K30 Pro версія з 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам'яті стартує з позначки $480. Жодна інша модель на Snapdragon 865 не може похвалитися настільки низькою ціною. Вартість версії Redmi K30 Pro, 8 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам'яті - $525. Вартість Redmi K30 Pro Zoom: $540 і $565

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче воскресити свій давній проект. Мова йде про AirPower, килимок, який буде заряджати гаджети з допомогою бездротових технологій. Варто відзначити, що компанія вже намагалася відтворити прототип пристрою, але до продажу справа так і не дійшло.

Як повідомляв Знай.ua компанія Apple дозволила користувачів купувати відразу декілька продуктів Apple. Варто відзначити, що минулого тижня корпорація ввела обмеження, які дозволяли покупцям купувати все за кілька пристроїв. Так корпорація хотіла боротися з дефіцитом.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft показала оновлену Windows 10. Компанія переробила безліч елементів інтерфейсу.