На YouTube-каналі PlayStation Access раніше часу з'явився ролик, присвячений безкоштовним іграм для передплатників PS Plus у квітні цього року. Нагадаємо, що кожен місяць передплатники PS Plus отримують кілька безкоштовних ігор, які раніше коштували величезних грошей.

Uncharted 4, PS

У ролику йдеться про те, що володарі PS4 зможуть завантажити в квітні пригодницький бойовик Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ролик вже видалили, але користувачі встигли зберегти цінну інформацію, так що всім власникам PlayStation радимо підготуватися до ралі-гонок і приключенческому бойовика, в якому буде дуже весело.

У березні передплатникам PS Plus роздають платформер Sonic Forces і ремейк Shadow of the Colossus.

Dirt Rally, PS

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче воскресити свій давній проект. Мова йде про AirPower, килимок, який буде заряджати гаджети з допомогою бездротових технологій. Варто відзначити, що компанія вже намагалася відтворити прототип пристрою, але до продажу справа так і не дійшло.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple дозволила користувачів купувати відразу декілька продуктів Apple. Варто відзначити, що минулого тижня корпорація ввела обмеження, які дозволяли покупцям купувати все за кілька пристроїв. Так корпорація хотіла боротися з дефіцитом.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft показала оновлену Windows 10. Компанія переробила безліч елементів інтерфейсу.