Китайський виробник Huawei 26 березня офіційно випустить свій новітній флагман серії Huawei P40. На даний момент існують численні витоки і припущення про цієї серії смартфонів. Тим не менш, є ще місце для додаткової інформації. Остання витік пов'язана з ефектом камери серії Huawei P40. Сьогодні в мережі з'явилося кілька зображень, які, як стверджується, зроблені смартфоном Huawei P40.

Huawei P40, gizchina

Виходячи з інформації про зображення, дозвіл фото складає 4096 x 3072, а розмір файлу - 5,61 МБ. Витік також говорить про те, що значення діафрагми становить F/1,9. Ефект розмиття на висоті, кольори яскраві, а точна фокусування. У той же час, були продемонстровані реальні фото з 10-кратним зумом. Варто відзначити, що навіть після деякого серйозного наближення деталі все ще залишаються на висоті.

Huawei P40, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple хоче воскресити свій давній проект. Мова йде про AirPower, килимок, який буде заряджати гаджети з допомогою бездротових технологій. Варто відзначити, що компанія вже намагалася відтворити прототип пристрою, але до продажу справа так і не дійшло.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple дозволила користувачів купувати відразу декілька продуктів Apple. Варто відзначити, що минулого тижня корпорація ввела обмеження, які дозволяли покупцям купувати все за кілька пристроїв. Так корпорація хотіла боротися з дефіцитом.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft показала оновлену Windows 10. Компанія переробила безліч елементів інтерфейсу.