Засновник порталу Valve News Network Тайлер Маквикер запустив Half-Life: Alyx без допомоги VR-пристроїв. Роботу гри в звичайному режимі він продемонстрував під час датамайн-стріму на Twitch. Дивно, але гра, призначена для віртуальної реальності може з легкістю підійти для звичайних геймерів. Зазначимо, що VR-шоломи далеко не у кожного, а от у продовження Half-life, якого чекали 13, все ж хочеться пограти.

Маквикер визнав, “це круто, що вона взагалі може так працювати”. Потім він ввів в консоль “vr_enable_fake_vr_test”, після чого в грі з'явилися руки головної героїні зі зброєю. Тепер справа за модерами, які зможуть перенести проект на звичайні монітори. Правда, коли це станеться - невідомо, адже гра досить велика, а значить, роботи буде дуже багато.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для Sony PlayStation. Тепер геймери можуть пограти безкоштовно в Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ігри будуть доступні до кінця квітня.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi анонсувала величезний телевізор розміром з тенісний стіл. Правда, за новинку попросять близько 2800 доларів,

Також Знай.uа повідомляв, що Valve натякнула на продовження гри Half-Life, компанія випустила довгождане продовження через 13 років після виходу останньої серії.