Вчора ввечері Apple випустила нову версію iOS 13.4, яка принесла багато виправлень. Однак, це не виправляє найбільшу проблему, яка в даний час торкнулася користувачів iPhone і iPad.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Ми говоримо про проблеми з точкою доступу Wi-Fi. Це те, про що користувачі скаржаться Apple вже дуже довго, і, як ви можете бачити, з нової iOS 13.4 проблема не виправлена. Для пояснення, користувачі скаржаться на те, що вони не можуть підключатися до інших пристроїв.

Згідно з останніми повідомленнями, Apple підтвердила, що знає про це питання, і це проблема програмного забезпечення, а не апаратного забезпечення, тому її можна виправити за допомогою оновлення. Незважаючи на те, що вчора Apple випустила iOS 13.4, вона містить багато цікавих оновлень, а також основні і дрібні виправлення, але вона не вирішує проблему з підключенням до мережі.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для Sony PlayStation. Тепер геймери можуть пограти безкоштовно в Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ігри будуть доступні до кінця квітня.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi анонсувала величезний телевізор розміром з тенісний стіл. Правда, за новинку попросять близько 2800 доларів,

Також Знай.uа повідомляв, що Valve натякнула на продовження гри Half-Life, компанія випустила довгождане продовження через 13 років після виходу останньої серії.