Житель української столиці, конструктор, дизайнер і засновник фірми з виробництва меблів зі списаних літаків "A83" Андрій Сухін став відомий не тільки в Україні, але й далеко за її межами.

Киянин дійсно відкрив майстерню в якій налагодив виробництво меблів з деталей списаних військових і цивільних літаків та вертольотів. Про це стало відомо завдяки невеликому матеріалу і відео в мережі Facebook від спільноти "ШоТам?".

Меблі з літаків

Якщо ви не в літаку, то літак у вашій оселі! Засновник компанії A83 Андрій Сухін виготовляє ексклюзивні меблі з деталей літаків. Крило, гвинти, турбіни, двері аварійного виходу – у справу йде усе! #шотам #позитивніновини #шо_бізнес #декор

Geplaatst door ШоТам? op Woensdag 25 maart 2020

"Якщо ви не в літаку, літак у вашому домі! Багато елементів купую просто на складі, про запас. Кожна з цих машин має свою унікальну історію. І коли я знаю, що за два тижні її перепилають на метал - хочу врятувати хоча б частину ", - говорить Сухін.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Меблі фірми "А83", фото: wing.com.ua
Меблі фірми "А83", фото: wing.com.ua

Меблі фірми "А83", фото: wing.com.ua
Меблі фірми "А83", фото: wing.com.ua

Меблі фірми "А83", фото: wing.com.ua
Меблі фірми "А83", фото: wing.com.ua

Засновник компанії "A83" Андрій Сухін виробляє ексклюзивні меблі з деталей літаків. Крило, гвинти, турбіни, двері аварійного виходу - в справу йде все! Сам конструктор розповідає, що співпрацює з авіакомпаніями і людьми, які купують літаки на металобрухт по всій країні.

Як відомо, в літако - і ракетобудуванні на кожному виробі є фірмова табличка з технічними даними і серійним номером. З них можна дізнатися достатньо інформації - фото літака, його історію, кількість польотів. В основному мова йде про літаки радянського виробництва, які вже відпрацювали свій ресурс.

За словами Сухіна, ціни на них залежать від моделі, розмірів та історії. Наприклад, літак можуть продавати відносно дешево, якщо попередній власник заборгував за його стоянку. Однак, мова йде все-таки про сотні тисяч гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як не збожеволіти з дітьми на карантині - двічі мама і психолог "Від пацанки до панянки" поділилася секретами.

Як повідомляв Знай.uа найзагадковіший літак часів СРСР нарешті розсекретили - як виглядає повітряний монстр.

Знай.uа писав, WasherCAR. Сучасні технології в мийному бізнесі і співпраця з великими АЗС.